Eén op zes vrouwen onzeker over uitkleden

Eén op de zes getrouwde vrouwen durft zich niet uit te kleden voor haar man. Dat blijkt althans uit een nieuw Brits onderzoek.
Onderzoekers ondervroegen 1.902 vrouwen. Aan de getrouwde vrouwen werd onder meer gevraagd of hun man hen naakt mocht zien.
Ruim 16 procent blijkt zich al een jaar niet te hebben uitgekleed in het bijzijn van haar man. Dat meldt Daily Mail.

Onzeker naakt

De helft van hen zegt te onzeker te zijn over haar uiterlijk, terwijl een derde last zegt te hebben van een weinig actief libido. Zo’n 40 procent geeft toe dat haar huwelijk er onder lijdt en 36 procent zegt er zelfs regelmatig ruzie door te hebben.

“Je zeker voelen over je lichaam is belangrijk voor het seksleven van vrouwen”, zegt Sarah Bailey, die het onderzoek uitvoerde. “Als je je naakt onzeker voelt, kan dat een hoop problemen opleveren. Vrouwen moeten onthouden dat hun partner hun lichaam wel mooi vindt, ook al vinden ze dat zelf misschien niet. Offer je relatie niet op aan je onzekerheden.”

Bron: http://nu.nl/vrouwonline

…omdat je lovelife bijzondere aandacht verdient.

-xxx- Kim

Kim Holland Coaching

Kun jij wel een opkikker gebruiken in je liefdesleven? Dan help ik jullie graag met tips en tricks voor een blijvend bloeiend seksleven.

Misschien is één-op-één coaching iets voor jou? Ik ben er voor al je vragen die je niet makkelijk bespreekt. Vul je gegevens in en maak de eerste stap naar jouw privésessie met mij. Je ontvangt een email met meer informatie!