Over mij

Ik ben Kim Holland, bekend ervaringsdeskundige in de wereld van liefde, relaties en sex.
Ik help vrouwen, stellen en carrièrevrouwen weer van zichzelf te smullen.

Waarom juist ík?

Ik sta dan nu wel ijzersterk in het leven maar…ook ikzelf heb een lange weg afgelegd.

Een weg met vele obstakels zoals een pittige jeugd, strenge religie, onderdanigheid, misbruik, foute relaties, verkeerde keuzes en ga zo maar door.

Ik heb mijn obstakels op eigen kracht overwonnen en omgezet in ongelimiteerd sexueel zelfvertrouwen, een sterk zelfbewustzijn en een positief zelfbeeld.

Niets is mij dan ook vreemd om met jou over te praten en veel van de dingen waar je tegenaan loopt zal ik herkennen en altijd met respect behandelen.

Vanuit liefde voel ik dan ook dat ik anderen kan helpen met mijn eigen ervaringen, hetgeen dat ik tot mijn levensmissie heb gemaakt.

Geen therapeut maar vriendin

Ik ben natuurlijk geen therapeut noch stel ik me zo op.
De gesprekken met mij zul je dan ook eerder ervaren als een gesprek met een goede vriendin.

Bij mij is het veilig om je levensverhaal te vertellen maar ik zal nooit te diep ingaan op het verleden en diepe wonden.

In plaats daarvan richt ik me liever op het positieve in je leven, verbetering en het hier en nu zoals ik dat altijd voor mezelf heb gedaan.

Ik creëer daarvoor een veilige omgeving, geef je eenvoudige maar doeltreffende oefeningen mee en zoek met jou het dialoog op om je weer te laten smullen van jezelf.

Wees niet bang!

Misschien vind je het spannend om op me af te stappen omdat ik in jouw ogen een bekende Nederlander ben.

Immers, bekende mensen zijn niet benaderbaar voor het gewone publiek, toch?

Ik snap dat stigma heel goed maar toch hoef je je echt niet ongemakkelijk te voelen om mij te benaderen.

Ik mag dan misschien wel een BN-er zijn maar in de eerste plaats ben ik gewoon Kim.
Kim, die als mens dichter bij haar hart staat dan bij succes en roem.

We zijn tenslotte allemaal gewoon maar mens en het leven maakt daarin geen onderscheid, toch?

Liefs,

Kim

Voor carriére vrouwen

Ben jij die vrouw in het harde zakenleven die maar niet gelukkig kan worden in een relatie? Die kwijt is hoe ze moet genieten vanuit haar gevoel? Die haar leven niet beleeft maar overleeft? Die zo verlangt naar liefde in haar leven?

Voor vrouwen

Zit je niet lekker in je hum en heb je het gevoel dat je er niet meer toe doet? Voel je je onzeker en ben je sexueel niet meer in staat om jezelf volledig te geven? Heb je een negatief zelfbeeld en snak je naar liefde voor jezelf?

Voor stelletjes

Zit jullie relatie in een dip? Weten jullie niet meer wat je moet doen om het vuur bij elkaar op te laaien? Maar je weet zeker dat de liefde er nog steeds is? En wil je terug naar het moment dat jullie zo verliefd waren?