Love coaching voor stellen

In één tot vier privé sessies maak ik jullie bewust van je gevoelens, je denken en je doen tot elkaar.
Zodat jullie je leven weer ten volle samen kunnen beleven!

Ik help jullie graag!

Veel mensen hebben een rugzakje door situaties die ze vroeger hebben meegemaakt.
Ze kunnen je onzeker maken.  Ervoor zorgen dat je niet genoeg van jezelf houdt om op te komen voor jezelf in een relatie. Of weerhouden je ervan jezelf open te stellen in je relatie.

Als de onstuimige periode van verliefdheid in ‘houden van’ is veranderd is er meer voor nodig om je relatie spannend te houden. Als je dan weet wat jij en je partner fijn vind op emotioneel, sensueel en seksueel vlak en ontdekt hoe je gevoelige zaken met je partner kan bespreken dan zullen jullie snel weer passie en hartstocht ervaren.

Er kunnen zich ook verdrietige situaties voordoen of waarin je minder zin hebt in seks. 
Jonge kinderen, stress, ziekte…er zijn zoveel redenen om uit elkaar te groeien.

Maar zolang jullie als stel samen open blijven staan voor elkaar dan zijn er maar enkele gesprekken nodig om elkaar weer terug te vinden.

Mijn werkwijze

Net zoals je heel veel tijd steekt in je werk en daarbij vaak perfectionistisch te werk gaat (en niet voor niets hoog op de carrière-ladder staat), kun je door tijd vrij te maken voor jezelf, je echte verlangens en datgene wat je echt gelukkig maakt weer leren kennen. Begin er vandaag nog mee. Geef je hart een nieuwe kans, doe dingen die je normaal nooit doet, daag jezelf uit alle zintuigen voor je eigen plezier weer te leren gebruiken.

#1. Luisteren

Ik luister naar jou verhaal. Ik neem de tijd voor je en stel mijn deur wagenwijd voor je open.

#2. Delen

 Ik  deel voorbeelden vanuit mijn eigen leven en  hoe ik mijn eigen uitdagingen het hoofd heb leren bieden.

#3. Geven

Ik geef je handvatten in de vorm van tips, tricks en fijne relax oefeningen die je thuis op de bank kunt uitvoeren.

#4. Nazorg

Na twee weken neem ik contact met je op om te kijken hoe het met je gaat omdat ik graag persoonlijk betrokken bij je blijf.

Intake plannen?

Heel eenvoudig! Vul hieronder je gegevens in en vertel me beknopt je verhaal. Ik neem binnen 24 uur persoonlijk contact met je op. Uiteraard is een intake gratis & vrijblijvend.