Love coaching voor vrouwen

In één tot vier privé sessies maak ik je bewust van je gevoelens, je denken en je doen.
Zodat jij je leven ten volle kunt beleven!

Ik help je graag!

Ben je onzeker in de liefde door een negatieve kinder- of partner ervaring? Óf heb je vragen op het gebied van intimiteit of seksbeleving ?

Ik help je graag om weer open te kunnen staan voor de liefde. Hoe je met succes kunt daten en onweerstaanbaar wordt voor een ander.

Ik kan je leren om je eigen liefdes en sexpower eerst te ontdekken. Die krachtige aangeboren levens energie die je bewust maken van jouw unieke sexuele en sensuele zelf.

Soms heb je wat hulp nodig om af te rekenen met emoties uit het verleden.

Dan pas kan je weer te volle leren genieten van de liefde op alle fronten met jezelf, partner toekomstige partner of gelegenheidspartners.

Mijn werkwijze

Net zoals je heel veel tijd steekt in je werk en daarbij vaak perfectionistisch te werk gaat (en niet voor niets hoog op de carrière-ladder staat), kun je door tijd vrij te maken voor jezelf, je echte verlangens en datgene wat je echt gelukkig maakt weer leren kennen. Begin er vandaag nog mee. Geef je hart een nieuwe kans, doe dingen die je normaal nooit doet, daag jezelf uit alle zintuigen voor je eigen plezier weer te leren gebruiken.

#1. Luisteren

Ik luister naar jou verhaal. Ik neem de tijd voor je en stel mijn deur wagenwijd voor je open.

#2. Delen

 Ik  deel voorbeelden vanuit mijn eigen leven en  hoe ik mijn eigen uitdagingen het hoofd heb leren bieden.

#3. Geven

Ik geef je handvatten in de vorm van tips, tricks en fijne relax oefeningen die je thuis op de bank kunt uitvoeren.

#4. Nazorg

Na twee weken neem ik contact met je op om te kijken hoe het met je gaat omdat ik graag persoonlijk betrokken bij je blijf.

Intake plannen?

Heel eenvoudig! Vul hieronder je gegevens in en vertel me beknopt je verhaal. Ik neem binnen 24 uur persoonlijk contact met je op. Uiteraard is een intake gratis & vrijblijvend.