Goed plan, seks plan!

Seksueel verlangen naar elkaar dooft vanzelf uit als je het niet meer voedt. Dit blijkt uit nieuw wetenschappelijk onderzoek. Seks is niet net als eten drinken en slapen een biologische drift, maar iets wat continu aandacht nodig houdt. Dus niet alleen liefde is een werkwoord, maar ook goede seks.

Van onverzadigbaar, naar benen stijf tegen elkaar

Als verliefd stel krijg je geen genoeg van seks. Je wilt het zo vaak mogelijk en je lichaam hunkert naar nog meer. Wat is het toch jammer dat een groot deel van de stellen al een paar jaar later oprecht moeite moet gaan doen om het nog twee tot drie keer per week te doen.

Door lichaamstaal geef je elkaar het beste signaal

Wat kun je er zelf aan doen opdat je toch zin blijft houden in je partner, ook tijdens een hele drukke periode? Maak je geen zorgen, iedereen ervaart wel eens periode van veel minder seks, dat is helemaal niet erg. Vermoeidheid, te druk, kleine kinderen, ziekte, er zijn zoveel redenen te bedenken waardoor tijdelijk de seks op een laag pitje komt te staan. Geen probleem, als je dan maar wel liefdevol lichamelijk en emotioneel bij elkaar betrokken blijft. Dat is de key!

We are so close, yet so far

Het probleem begint door je zelf schuldig te voelen geen zin te hebben. Of je juist gepasseerd te voelen als de aandacht wat is verslapt, door je minder begeerd te voelen of juist verplicht te voelen om de ander seks te geven. Door al deze emoties niet uit te spreken of te delen ontstaat er niet alleen lichamelijk, maar ook emotioneel een verwijdering van elkaar.

Help en nu?

Door weer bewust tijd vrij te maken en het in je volle agenda te zetten, zodat je hoe dan ook op een lichamelijke manier elkaar aandacht blijft geven. Kussen, strelen en lichamelijke intimiteit delen hoeft heus niet altijd tot penetratie te leiden, maar zo blijf je in die periodes toch behalve maatjes ook lovers.

…omdat je lovelife bijzondere aandacht verdient.

-xxx- Kim

Kim Holland Coaching

Kun jij wel een opkikker gebruiken in je liefdesleven? Dan help ik jullie graag met tips en tricks voor een blijvend bloeiend seksleven.

Misschien is één-op-één coaching iets voor jou? Ik ben er voor al je vragen die je niet makkelijk bespreekt. Vul je gegevens in en maak de eerste stap naar jouw privésessie met mij. Je ontvangt een email met meer informatie!