Hoe belangrijk is een gezond seksleven?

Een gezond seksleven is van essentieel belang. Daar kunnen we heel duidelijk over zijn! Lees maar eens waarom.

De voordelen van een gezond seksleven

Een heerlijke vrijpartij zorgt ervoor alsof je lichamelijk goed gesport hebt. Je krijgt door de opwinding een mooie gezonde blos op je wangen en het verbetert je doorbloeding.
Een gezond seksleven zorgt ervoor dat de stress in je lichaam minder wordt en versterkt je immuunsysteem!

Orgasme en spieren

Regelmatig een orgasme zorgt ervoor dat mannen minder snel iets aan hun prostaat krijgen, en dat vrouwen hun PC spieren gebruiken. De PC spier wordt ook wel de bekkenbodemspier genoemd (PC is een afkorting voor Pubococcygeus). Feitelijk ben je inwendig aan het sporten!
De oxytocine die vrijkomt bij het orgasme zorgt ervoor dat je lekker ontspannen slaapt en is tevens een natuurlijke pijnstiller. Daarbij helpt het ook je zelfvertrouwen te versterken.

Natuurlijk verlangen

Het kussen en knuffelen helpt ook nog om oxitine aan te maken het zogenaamde ‘knuffelhormoon’ waarbij je een natuurlijk verlangen behoudt na elkaar en aan elkaar denkt gedurende dag.
Dan zijn er nog de mannelijke en vrouwelijke sekshormonen testosteron en oestrogeen die in je lichaam je mannelijke eigenschappen en vrouwelijke eigenschappen versterken en ondersteunen.

Kortom; Alle reden om hier werk van te maken!

…omdat je lovelife bijzondere aandacht verdient.

-xxx- Kim

Kim Holland Coaching

Kun jij wel een opkikker gebruiken in je liefdesleven? Dan help ik jullie graag met tips en tricks voor een blijvend bloeiend seksleven.

Misschien is één-op-één coaching iets voor jou? Ik ben er voor al je vragen die je niet makkelijk bespreekt. Vul je gegevens in en maak de eerste stap naar jouw privésessie met mij. Je ontvangt een email met meer informatie!