Jonge mensen vaker een burn-out

Een burn-out betekent letterlijk ‘zonder vuur’. Herken het snel want hoe sneller je erbij bent, hoe groter de kans op een volledig herstel.

Hoe krijg je een burn-out?

Het overkomt steeds vaker jonge vrouwen of mannen die zich helemaal opofferen voor een goede carrière, maar ook mensen met een normale 9-5 baan die geen nee kunnen zeggen.
Hoe heeft het zo ver kunnen komen? Maar vooral hoe kan je voorkomen dat dit jou overkomt?

Wat zijn de symptomen?

Volgens het GGZ zijn de meest voorkomende klachten vooral lichamelijk. Concentratieproblemen, geheugenklachten, gevoelens van incompetentie en kwaadheid. Continu gevoel van falen, slaapproblemen, piekeren, gespannen zijn en nergens meer aan toe kunnen komen.
Je kan je eigen energieniveau ook moeilijk opladen. Daarnaast zijn er ook pijnklachten zoals hoofdpijn, maagpijn en/of spierpijn. Mensen wachten vaak te lang met het inschakelen van hulp. Praat er met iemand over als je denkt dat je een burn-out hebt/krijgt. Praten werkt in veel gevallen verlichtend.

Burn-out verhelpen

Het verhelpen doe je door die unieke (Love) power in jezelf te ontdekken, waar vanuit je beslissingen leert te maken die goed voelen en nee leert zeggen als het je teveel innerlijke energie kost.
Gooi desnoods het roer 360 graden om als je je vervreemd voelt van jezelf zodat je je energie weer voelt stromen.

…omdat je lovelife bijzondere aandacht verdient.

-xxx- Kim

Kim Holland Coaching

Kun jij wel een opkikker gebruiken in je liefdesleven? Dan help ik jullie graag met tips en tricks voor een blijvend bloeiend seksleven.

Misschien is één-op-één coaching iets voor jou? Ik ben er voor al je vragen die je niet makkelijk bespreekt. Vul je gegevens in en maak de eerste stap naar jouw privésessie met mij. Je ontvangt een email met meer informatie!