Stofje tot nadenken. Lingerie.

Laatst las ik dat de Nederlandse vrouw gemiddeld maar 3 nieuwe bh’s per jaar aanschaft. Daarbij geeft ze aan lingerie überhaupt erg weinig geld uit, geschat tussen de 50 a 200 euro per jaar.. Daar schrok ik van! Foei meiden, geld voor tassen, kleding en schoenen geven we zo gemakkelijk uit. Maar waarom dan niet aan mooie lingerie? Door mooie schoenen (zoals high heels) te dragen kun je je sexy voelen, maar bijvoorbeeld een prachtig kanten lingerie setje geeft dat extra’s, waardoor je je speciaal, glamoureus en sexy tegelijk kan voelen. En precies dat geeft je heerlijk zelfvertrouwen zelfs al is het for your eyes only.

In Frankrijk

In Frankrijk is dat wel even anders. Men zegt dat de Parisienne soms zo’n 20% van haar inkomen (!) aan lingerie besteed. En dat is ook niet zo raar in een modestad als Parijs waar vrouwelijkheid heel belangrijk is. In Frankrijk werd in 1907 voor het allereerst een bh getoond in het Amerikaanse blad Vogue. Ver daarvoor werden korsetten gedragen door vrouwen en hadden alleen dames van adel het privilege ondergoed te dragen. Ze werden in een korset gehezen om hun wespentaille en vrouwelijkheid te accentueren. Door de komst van de bh werden vrouwen ‘bevrijd’ van het strakke korset. Daar waren ze blij om, want door het strakke insnoeren kregen vrouwen heel vroeger in de 17e eeuw zelfs vergroeiingen rond de taille en borstkas. De longen werden verdrukt en dames vielen geregeld flauw omdat ze moeite hadden met ademhalen. We mogen blij zijn dat wij dit niet zelf hoeven te ondervinden…

Maar hoe zit het met jou?

Besteed jij er alle tijd aan om iets leuks voor jezelf uit te zoeken en net zo lang de paskamer in te verdwijnen, totdat je helemaal tevreden bent met het resultaat? Of is het eigenlijk alleen maar een praktische aankoop zodra je onderbroeken, bh’s en panty’s koopt? Ik daag je uit om erover na te denken waarom jij lingerie koopt:
– Puur voor jezelf zodat je je zekerder over jezelf voelt zodra je mooie lingerie draagt;
– Omdat het comfortabel is: het zit fijn, ondersteunend en het is een praktische aankoop;
– Voor verleiding; je voelt je aantrekkelijker, sensueler en wil graag je partner verassen.

Lingerie geshopt!

Heerlijk om je dan ‘s avonds uit te kleden en voor de spiegel te gaan staan en jezelf vol bewondering eens goed te bekijken. Zie hoe mooi passende lingerie jouw vrouwelijke lijnen extra benadrukt. Voor je liefdesleven doet het ook wonderen. Maar weinig mannen raken niet opgewonden als je je langzaam aankleed of wat later ontkleed en uiteindelijk enkel in je lingerie setje voor hem staat. En oke, overdrijven kan natuurlijk ook: ik heb wel 50 verschillende setjes in alle mogelijke kleurtjes, materialen en motiefjes.

Begin je dag met lingerie!

De ochtend begint wat mij betreft altijd met een sexy stijlvol bh’tje en bijpassend slipje uit de la trekken. Het is een prima manier om de dag goed te beginnen en vol zelfvertrouwen naar buiten te stappen, wetende dat je een enorm sexy setje onder je kleding draagt… of kousen met jarretels en een prachtige kanten bh en een super sexy stringetje onder je brave kantoor outfit.

…omdat je lovelife bijzondere aandacht verdient.

-xxx- Kim

Kim Holland Coaching

Kun jij wel een opkikker gebruiken in je liefdesleven? Dan help ik jullie graag met tips en tricks voor een blijvend bloeiend seksleven.

Misschien is één-op-één coaching iets voor jou? Ik ben er voor al je vragen die je niet makkelijk bespreekt. Vul je gegevens in en maak de eerste stap naar jouw privésessie met mij. Je ontvangt een email met meer informatie!