Mannen alleen romantisch tijdens vakantie?

Ruim 70 procent van de mannen is alleen tijdens de vakantie in een romantische bui, zo blijkt uit een nieuw onderzoek onder duizend mannen.
Driekwart van de mannen geeft toe dat ze wel wat vaker romantische gebaren zouden kunnen maken en 85 procent denkt dat hun relatie zou opknappen van een korte, romantische vakantie. Dat schrijft Daily Mail.

Bijna 40 procent zegt dat het makkelijker is om romantische dingen te doen tijdens een vakantie, omdat ze dan geen last hebben van de dagelijkse beslommeringen. Een kwart zegt dat de juiste locatie of hotel hem in een romantische bui brengt.

Zo’n 60 procent van de mannen zegt na een vakantie nog zeker drie weken in een romantische bui te zijn. Daarna vallen ze weer terug in hun gewone routine.

Romantische klusjes

De deelnemende mannen blijken het ongevraagd uitvoeren van alledaagse, huishoudelijke taken te zien als een romantisch gebaar. Zo vinden veel mannen het romantisch om ongevraagd vuilniszaken weg te brengen, te strijken, een was te draaien of te stofzuigen.

Toch worden ook klassiekere romantische gebaren als bloemen kopen of een diner bij kaarslicht veel genoemd door de deelnemers. En de meeste mannen zeggen vaak tegen hun partner dat hij van haar houdt en geven ze haar vaak spontaan een zoen.

Bron: https://nu.nl/vrouwonline

…omdat je lovelife bijzondere aandacht verdient.

-xxx- Kim

Kim Holland Coaching

Kun jij wel een opkikker gebruiken in je liefdesleven? Dan help ik jullie graag met tips en tricks voor een blijvend bloeiend seksleven.

Misschien is één-op-één coaching iets voor jou? Ik ben er voor al je vragen die je niet makkelijk bespreekt. Vul je gegevens in en maak de eerste stap naar jouw privésessie met mij. Je ontvangt een email met meer informatie!