Een nieuwe relatie…hoe start je ermee?

Hoe je in een nieuwe relatie staat, komt precies overeen met wat je onbewust gelooft en wat je verwacht.

Het allermoeilijkste is het verwerkingsproces als de ander je heeft verlaten. De afstand, weerstand, pijn en eenzaamheid onthouden we dan het beste en niet zelden kiezen we veel te snel weer eenzelfde of juist het tegenovergestelde van onze vorige relatie.
Bij een rebound relatie wil je met niets meer gelinkt worden aan je vroegere partner.

Relatie robots

Op het vlak van relaties functioneren we vaak als een computer; we zijn bijna geprogrammeerd om in hetzelfde patroon door te gaan in een nieuwe relatie. Als je weet dat 96% van ons gedrag onbewust is en maar 4% bewust.

Nieuwe relatie? Leer jezelf eerst kennen!

Denk maar eens aan dit soort voorbeelden: diëten, roken, te veel drinken en bijvoorbeeld vreemdgaan! Hoe graag je je er ook aan wilde houden, je gedrag hierin probeert te veranderen, hoe moeilijk dit in de praktijk blijkt te zijn!

Je kunt alleen blijvend veranderen door jezelf beter te leren kennen en eerst te beseffen hoe belangrijk het is een sterke eigen wil te ontwikkelen. Zodat je echt precies weet wat jij voor je nieuwe liefde kan betekenen en wat jij zoekt in hem of haar.

Dus ontdek eerst wie je zelf bent, daag jezelf uit – waar word je blij en gelukkig van? – wat wil je bereiken in je nieuwe relatie?

Pas als je weet wat jou echt gelukkig maakt – qua eigenschappen en levens houding – dan kun je je mee laten slepen in die fantastische verliefde gevoelens, je kwetsbaar opstellen en opnieuw gaan voor de ware die nu bij je nieuwe ik past.

…omdat je lovelife bijzondere aandacht verdient.

-xxx- Kim

Kim Holland Coaching

Kun jij wel een opkikker gebruiken in je liefdesleven? Dan help ik jullie graag met tips en tricks voor een blijvend bloeiend seksleven.

Misschien is één-op-één coaching iets voor jou? Ik ben er voor al je vragen die je niet makkelijk bespreekt. Vul je gegevens in en maak de eerste stap naar jouw privésessie met mij. Je ontvangt een email met meer informatie!