Seksdieet: eindelijk een dieet om je vingers bij af te likken

Heleen van Royen is hot met haar seksdagboek en gelijk heeft ze. Een dag geen seks is een dag niet geleefd, zeg ik zelf. Maar natuurlijk mag je de wilde natuur wel een handje helpen.

Hoe kom je aan je seksdrive?

Door allereerst te smullen van eten en drinken, als het ware dit voedsel als voorspel te zien. Aardbeien, bananen, meloen, ananas….

Asperges, noten en zaden, pure chocolade, curry, knoflook, kaneel, zalm, haring, roodvlees en eieren.

Heerlijk bewust hiervan happen, helpt stuk voor stuk om je seksdrive te verhogen en het zorgt voor een betere bloedtoevoer.

Een hoogtepunt als toetje

De verbetering van de bloedtoevoer zorgt voor keiharde erectie. Dit heerlijke voedsel verhoogt ook de productie van de sekshormonen, waardoor het toetje automatisch begint met elkaar af te likken. Maar een seksdieet is veel meer dan zuiver een voorspel.

Door elke dag met seks bezig te zijn krijg je meer zin in seks, meer energie, blozende wangen, betere conditie en net als ieder goed dieet val je er ook nog van af.

Het is een heerlijke uitlaat klep voor je dagelijkse sores, want zeg nou zelf… als je elkaar wel kan opvreten, maak je je stuk minder druk.

Dit seksdieet is verslavend lekker.

…omdat je lovelife bijzondere aandacht verdient.

-xxx- Kim

Kim Holland Coaching

Kun jij wel een opkikker gebruiken in je liefdesleven? Dan help ik jullie graag met tips en tricks voor een blijvend bloeiend seksleven.

Misschien is één-op-één coaching iets voor jou? Ik ben er voor al je vragen die je niet makkelijk bespreekt. Vul je gegevens in en maak de eerste stap naar jouw privésessie met mij. Je ontvangt een email met meer informatie!